Bila dah pebret kan..

April 17, 2020
ya menu sempoi yang sama, berulang ulang buat!

 memula buat... eh! sedap lak..

 buat lagi...tetap sedap!

dan buat lagi...
fillet ayam masak kicap campur dengan cauliflower.. 
mudah masaknya, bahan pun apa yang ada dalam stok je
Alhamdulillah, jadi lauk pebret keluarga kecik kami.

Share this

Related Posts

  • ikan masin jer..best ever lauk. boleh bertambah2 nasik!
  • Peria goreng dengan udangPKP hari ke 34 dan masak dan makan... ya, hari2 masak macam praktis untuk bulan puasa pulak kan... dan yang pastin
  • Daging goreng kunyitAsalamualaikum dan selamat datang oktober..daging goreng kunyit tak termakan. rasanya lama sungguh tak masak daging...
  • Tom yam ayamdua jjjeluk tomyam di dua hari yang berbeza... lebih suka yang banyak sayur cenggini...😋😋terlebih tomato sudah!.
Previous
Next Post »

EmoticonEmoticon

:)
:(
=(
^_^
:D
=D
=)D
|o|
@@,
;)
:-bd
:-d
:p
:ng